Sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 9:00, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” (USMF) din Republica Moldova organizează Ziua Uşilor Deschise.

Cu acest prilej, Universitatea își va deschide larg ușile pentru absolvenții de licee și colegii, precum și pentru alți doritori, oferindu-le oportunitatea de a participa la o întâlnire cu rectorul Universității, prorectorii, decanii și cadrele profesoral-didactice pentru a afla mai multe informații despre ofertele educaţionale USMF „Nicolae Testemiţanu” și condițiile de admitere. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți şi reprezentanții Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările privind organizarea procesului de înmatriculare la Universitatea noastră.

În această zi, vizitatorii vor avea parte de un program amplu de activități: excursii, workshopuri, masterclassuri. Aceștia vor putea vizita aulele și sălile de studiu, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Stomatologic Universitar, Muzeul de anatomie a omului, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, căminele studențești, Complexul Sportiv Universitar, Aleea savanților și medicilor iluștri şi alte obiective ale instituției noastre.

Vă așteptăm cu drag la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”(USMF), Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), începând cu ora 9:00.