.

Când aveam 4 ani, am mers cu mama la biserică să ne împărtășim. Cât a durat slujba religioasă, eu am reușit să mă plictisesc și vroiam acasă. I-am jucat pe nervi mamei ca atunci când am ajuns în fața preotului, nu vroiam să mă împărtășesc până mi-a dat cineva 25 de bani. Câștigul meu cu orice preț nu a durat mult, am pierdut banii în ograda bisericii, în schimb, am ajuns acasă cu buzunarele pline cu dulciuri.

Majoritatea ascundem un adevăr incomod: vrem mai mulți bani, dar cum să-I obținem și care e prețul prin care obținem bani? Vom analiza mai multe opinii de la oamenii care au obținut mulți bani și ne sfătuie să-i câștigăm.

  1. Concentrați-vă pe faptul că nu faceți economii.

De exemplu, Tim Draper ne spune să petrecem mai puțin timp îngrijorându-ne cum să economisim banii și mai mult timp, gândindu-ne cum să faceți acest lucru. “Gândiți-vă la modul în care puteți valorifica talentele. Când lucrați mai mult, de fapt, cheltuiești mai puțin – nu e timp și nu vrei să abandonezi activitatea pe care o ai la moment. Involuntar economisiți bani concentrându-vă pe a face mai multe.

Capul plin de gunoi ne oprește să progresăm

  1. Aveți nevoie de mai mulți bani? Treci la treabă.

Să fim sinceri cu noi și să nu ne imaginăm că suntem deja bogați și aceasta ne împiedică să luăm decizii de începător. Apoi, Matt Mead mai spune că ar trebui să nu ne mai amăgim că nu vom reuși.  Este o pierdere de timp și de energie insistând pe această poziție. Pur și simplu ne împiedică capacitatea de a avansa în viață. Obiectul este să fii bogat, nu doar să te uiți sau să acționezi ca un bogat. Fii real cu oamenii și fii sincer cu tine însuți.

În al doilea rând, identificați-vă scopul. Pericolul mai mare pentru majoritatea dintre noi nu constă în a ne fixa scopul prea mari și de a cădea ușor; dar în stabilirea obiectivului nostru prea mic și a obține mai mult. Sunteți capabili să realizați mai mult decât credeți, astfel încât obiectivul să devină și mai mare. Notați acest obiectiv de câteva ori pe zi. Lucrul important aici este să păstrați obiectivul vizibil prezent și în față în orice moment.

Apoi, fii neîncetat în legătură cu scopul tău. Nu cumpărați nimic, mergeți oriunde sau pierdeți timp uitându-vă la televizor. Lucrați față în față și adăugați valoare eforturilor celorlalți. Faceți mai mult decât vă cer. Eradicați-vă simțul dreptului. Fii responsabil pentru acțiunile tale. Nimeni nu vă datorează nimic. Dacă o doriți, scoateți-i pe toți și obțineți-o. Nu există o disciplină și o muncă grea.

  1. Realizați-vă valoarea de sine.

Pentru a avansa financiar, apreciați-vă mai întâi pe voi. Începeți prin a realiza valoarea dvs, care se corelează cu valoarea voastră netă. Cu cât ne prețuim mai puțin, cu atât vom pierde mai mulți bani.

Obișnuiește-te să-ți urmezi inima, spune Lewis Mocker. Nu urmăriți o slujbă mai plătită pe care o urăști; dacă nu sunteți inspirat de viața voastră, este mult mai probabil să aruncați bani pe grațierea imediată, compensând neplata.

Creați un cont de economii automatizat și măriți suma pe care o plasați în fiecare trimestru. El recomandă să transferăm cel puțin 10% din câștiguri într-un cont neatins.

Învață să spui: “Mulțumesc, dar nu, mulțumesc” propunerilor sau solicitărilor care nu se aliniază obiectivelor tale financiare. Este mai greu, dar crucial cu familia. Respectând ignorarea presiunii de la egal la egal se creează o legătură mai puternică cu magnifica ta interioară. În consecință, valoarea dvs. de sine și valoarea netă se măresc.

Lucruri pe care le puteți face astăzi pentru a câştiga mai multe bani zilnic

  1. Creați un curs online.

Vânzarea cunoștințelor, a experienței sau a abilitățilorfiecăruia, prin intermediul cursurilor online este adesea trecută cu vederea ca o modalitate de a face bani. Probabil știți ceva la care alții ar plăti cu plăcere, ne recomandă Kenny Reuter.

Poate ești un director înăscut. Sfatul dvs. ar ajuta, fără îndoială, pe alții să înceapă în același domeniu. Poate că dețineți o afacere de cărămidă și mortar sau un salon de coafură, o firmă de design peisagistic, o brutărie sau o practică de terapie fizică. De ce nu-i învățați pe ceilalți cum să replicați ceea ce ați făcut? Poate că aveți o pasiune sau un hobby, cum ar fi tenisul, fotografia, gătitul, colectarea de timbre sau baletul de cai (da, asta e un lucru). Dacă da, există bani pentru tine.

  1. Vorbește despre hobby-ul tău.

Internetul este cel mai mare instrument de creare a avuției inventat vreodată. Aceasta ne permite să creăm venituri din propriile noastre interese și abilități în moduri care nu au fost posibile acum 20 de ani, spune Guy Sheetrit. Există opțiuni fără sfârșit pentru a câștiga bani online, dar eu numesc unul dintre preferatele mele, ” hobby – generatorul de venituri”.

Ideea este simplă: creați conținut legat de hobby-ul dvs. și promovați ofertele afiliate alături de acesta. Nepoata mea iubește caii, așa că scrie articole despre cum să le îngrijești și să le antrenezi. Apoi, ea găsește produse legate de cal pe Amazon și câștigă o comisie care îi promovează prin intermediul unui cont afiliat. Ea face în mod constant peste 1.000 de dolari pe lună făcând acest timp part-time în timp ce frecventează școala. Dacă nu ați practicat scrisul, nu vă faceți griji – cu servicii precum Fiverr, puteți găsi pe alții pentru a vă transforma ideile în articole.

  1. Dezvoltarea produselor pe care oamenii le doresc.

Dezvoltați produse excelente și concentrați-vă asupra optimizării lor. Când faci ceea ce este cel mai bun pentru clienți și investitori, nu poți greși. Oamenii vă pot simți intențiile și doresc să facă afaceri cu cei cărora le plac, cred și cred, zice Marina Rose. Am dezvoltat o linie de ulei esențial pentru că știam că clienții mei doresc uleiuri esențiale pure, terapeutice, fără aditivi artificiali și materiale de umplutură. Produsele se vând fără publicitate.

Atunci când dezvoltați produse excelente, construiți un model de afaceri deschis pe care îl puteți dezvolta și extinde cu inovația, fără limite și fluență, astfel încât să puteți fi întotdeauna la prima linie a afacerii, folosind avantajul pasional pozitiv. Puteți crea bani la alegere. Puteți crea ceva rapid. Dacă ceva nu funcționează, puteți repeta. Acest lucru permite afacerii dvs. să crească fără limite.

  1. Salvați și urmăriți-vă finanțele.

Controlul alegerilor tale te poate duce departe. Observați-vă obiceiurile zilnice și studiați tendințele dvs. de cheltuieli. Dacă cheltuiți 20 de dolari pe masă în fiecare zi, luați în considerare un prânz plin, spune Vladimir Ninov. Poate să ia transportul public în loc să conducă la serviciu. Vă veți adapta treptat la noile obiceiuri și vă veți dezvolta contul bancar.

Un dolar salvat este un dolar câștigat” deține semnificații semnificative pentru un CEO sau un antreprenor care se luptă cu fluxul de numerar. Dacă dețineți o afacere, urmăriți-vă finanțele într-un singur loc pentru a vă monitoriza progresul. Înțelegerea și îmbunătățirea scorului dvs. de credit este vitală, mai ales dacă aveți nevoie de credit pentru a crește și a scala.

“Dacă doriți să deveniți bogați și veți reuși în viitor, fiți dispuși să acceptați lucruri care nu vă pot aduce profit imediat. Vă puteți începe cariera cu locuri de muncă care nu vă vor face astăzi bogate, dar va aduce o mare valoare mâine “, a spus Warren Buffett.

Charlie Munger a mai spus: “Am întotdeauna o recomandare pentru tineri să încerce tot ce pot pentru a face ceea ce doresc cu adevărat și nu așteptați până când sunteți 93. vechi ca mine, pentru că totul va rămâne doar ca regret.

CEO-ul Apple, Tim Cook, și-a dat sfatul tinerilor: “Dacă lucrați numai pentru bani, nu veți fi niciodată fericiți. Găsiți o zonă interesantă pe care o pasionați cu adevărat și ardeți-vă cu acel vis “.

Nu există o comandă rapidă. Succesul necesită multă muncă grea, perseverență, asumarea riscurilor, încredere, disciplină și curaj.