Banii nu sunt singurul motiv pentru a începe sau a crește o afacere, dar mai bine credeți că este important. Dacă afacerea dvs. nu aduce bani, tot ce aveți este un hobby plăcut. Există o mulțime de activități pe care le puteți face care par că ar duce la venit, dar nu vor. Antreprenorii reușesc să evite pierderile de timp și să se concentreze asupra a ceea ce va ajuta afacerea lor să crească.

Există patru lucruri pe care le puteți face astăziб ызгту Kimanzi Constable întrun articol – puteți începe chiar acum dacă nu le-aţi făcut – ceea ce ar putea duce la obținerea de venituri mai mari în afacerea dvs. Acestea sunt strategii simple, dar trecute cu vederea, care au rezistat testului timpului și tehnologiei. Afacerea dvs. poate avea o creștere explozivă cu focalizarea potrivită.

  1. Vindeți mai mult decât vă simțiți confortabil.

Sunt sansa sa vinzi in afacerea ta. În timp ce s-ar putea să știți că vânzarea este importantă, este posibil să nu realizați că nu vindeți suficient. Creierul uman poate fi un organ amuzant. Cineva de pe lista dvs. de e-mail s-ar implica în proiectul dvs, chiar ar putea avea nevoie să vadă ceva de 37 de ori înainte de a-și face clic în creier.

Deși simți că vinzi multe, probabil că nu vinzi suficient. Când vinzi, ești obligat să superi pe oameni – e în regulă. Dacă furnizați în mod constant valoare pentru publicul dvs., ați câștigat dreptul de a le spune despre ofertele dvs. premium. Vindeți mai mult decât vă simțiți confortabil și veți vedea că veniturile și afacerea dvs. cresc. Publicul dvs. vrea să cumpere de la dvs., trebuie doar să știe ce oferiți – spuneți-le în mod constant.

  1. Adaptaţi zilnic strategiile de producere a veniturilor.

Înclinația noastră naturală este să ne trezim și să facem ceea ce simțim că este urgent. Verificăm e-mailurile, căutăm prin intermediul rețelelor sociale și chiar putem lua apeluri. Dacă doriți să acumulați mai mulți bani, începeți-vă ziua făcând lucruri care duc la venituri. Ar putea fi scrietrea unei oferte pe e-mail, apelarea unui client vechi și reînnoirea contractului sau vânzarea timpului către un conducător pe care știți că este gata să îl cumpere.

Cum să scrieți un plan de acțiune pentru strategia personală de lider

Începeți în fiecare zi urmărirea unor oportunități fierbinți care necesită doar o mică lucrare de închidere. Este posibil să nu închideți o vânzare în fiecare zi, dar în timp, veți realiza mai mult. Pe măsură ce acest obicei devine obișnuinţă, veți fi o mașină bine lubrifiată, care știe cum să identifice oportunitățile.

  1. Valoarea ofertei care duce la construirea listei de e-mailuri.

Vânzările vin atunci când clientul vede că știi despre ce vorbești și au obținut valoare de la tine. Valoarea este cea mai bună ofertă atunci când ceea ce furnizați este util în viața cuiva. Pe măsură ce adăugați în permanență valoare, veți crea lista dvs. de e-mail și baza potențială a clienților.

Petreceți mai mult timp pe ceea ce oferiţi public. Produsele, serviciile și informațiile dvs. ar trebui să vă distingă de concurență. Ar trebui să aibă o valoare incontestabilă pentru că ați potrivit timpul pentru a o face. Puneți această valoare pe site-ul dvs. web, pe social media sau oriunde faceți publicitate. Lista dvs. de e-mailuri se va construi oferindu-vă posibilitatea de a vinde mai mult. Acest lucru va duce la mai multe venituri.

  1. Expuneţi-vă mai mult.

Există multe șanse fantastice pentru antreprenorii de astăzi pentru a obține o vizibilitate mai mare pentru afacerea lor. Social media are miliarde de utilizatori. Google AdWords, sau SEO în general, vă poate pune afacerea în fața a milioane de potențiali clienți. Puteți pune conținut pe site-uri grozave și puteți să vă faceţi publică oferta la mii de oameni.

Obiceiuri bazate pe identitate: cum să vă atingeți obiectivul

Internetul și social media ne-au conectat și ne-au dat acces la o bază de potențiali clienți, aproape nelimitată. Beneficiați de mediatizarea dvs și a companiei. Conținutul sa ajungă în fața publicului larg și convertiți-i pe aceștia în clienți. Expunerea masivă va crește dramatic și rapid veniturile.

Dacă creșterea sau venitul s-au blocat în afacerea dvs, aceste patru lucruri vă pot ajuta imediat. Dacă faceți bine, utilizați-le pentru a vă atinge obiectivele viitoare de creștere și venit. Există o multitudine de potențiale căi spre venituri, pentru noi ca antreprenori, dacă ne deschidem ochii și le valorificăm.