Ranking Web of Universities a emis un nou top al universităților din lume, pentru luna iulie 2018. Potrivit topului, Universitatea de Stat din Moldova este cea mai bună din țară.  Pe locul trei se află Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” (locul 7171 în lume), scrie UNIMEDIA.

Topul este urmat de Universitatea Pedagogică Ion Creangă și Academia de Studii Economice.

Cele 3 etape ale eșecului în viață și afaceri

Pe locul șase a fost plasată Universitatea Taras Șevcenko din regiunea transnistreană, pe locul 10 se afla Universitatea Cooperatist-Comerciala din Moldova, pe 13 Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, pe 17 Universitatea de Stat D. Cantemir (Universitatea Academiei de Stiinte a Moldovei), fiind urmata de Universitatea de Studii Europene din Moldova. Pe ultimul loc în țară se află Institutul Militar Alexandru cel Bun. In top mai intra si Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe care se afla pe locul 23

Topul global al universtităților include 11992 de instituții. Primul loc în lume este ocupat de Universitatea Harvard din SUA, urmată de Stanford, MIT, California Berkeley și Michigan.